Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
мај
мај
мај
мај
мај
1
2
3
4
5
6
7
8
 • Mavrovo Maximum Adventure
  14:04
  2018.06.08-2018.06.10

  Ски центарот Заре Лазаревски од Маврово оваа година по 5ти пат го организира еден од најпредизвикувачкиот аматерски спортски настан ”Mavrovo Maximum Adventure”. Овој настан е наменет за компании и е еден вид на лесен спортски тим билдинг со натпреварувачки карактер, каде екипите се натпреваруваат во авантуристички спортови и игри со цел да победи подобриот.

  Настанот ќе се одржи од 08-10 Јуни на терените на скијачкиот центар и Мавровско езеро. Овој настан се состои од натпреварување во 2 дела, Sport Challenge и Adventure Games.

  Sport Challenge предизвиците се наменети за поединечно натпреварување каде учесниците ќе може да се натпреваруваат во:
  1. Планинско трчење – нова патека (машка и женска категорија)
  2. Планински велосипедизам – нова патека (машка и женска категорија)
  3. Кајак
  4. SUP даска
  5. Стрелаштво
  6. Стреличарство
  7. Hercules toss
  8. Ground darts
  9. Warrior race (машка и женска категорија)

  Adventure Games се игри кои се наменети за тимско натпреварување со цел секој предизвик да се заврши во што е можно побрз временски рок.

  Оваа година ќе имаме многу награди, повеќе забава, нова локација и изненадувања.
  За тоа, што се треба да се состави еден тим и кои се правилата на настанот може да се информирате на нашата веб страница
  www.mavrovomaximumadventure.com/mk/node/23 или на marketing@bistra.com.

9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Logos Slider