КАЧУВАЊЕ МРАЗЕВИ ! DRYTOOLING! ТЕЛЕМАРК СКИЈАЊЕ! РЕВИЈАЛНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ! ДРУЖЕЊЕ! ГРЕЕНО ВИНО ! КАЧУВАЧКА ЗАБАВА ! ПА ШТО ПОВЕЌЕ ?! И СЕТО ОВА ЕДИНСТВЕНО ВО МАВРОВСКО -РЕКАНСКИОТ РЕГИОН 🙂 ЈИИИИИХАААА!!! 🙂 Повеќе инфо на https://www.facebook.com/events/1111212508897436/  

Повеќе →

Logos Slider