Ве известуваме дека од 01.11.2021 до 31.01.2022 година спортскиот риболов на Мавровско езеро и река Радика со притоки ќе биде забранет.
Новата сезона за спортски риболов ќе започне на 01.02.2022 година
Исто така ве потсетуваме дека и наредната година ќе има можност за електронска наплата на Дневни риболовни дозволи. Дозволата ќе може да се купи на www.npmavrovo.mk во делот за БИЛЕТИ или на следниов линк https://npmavrovo.mk/buy/130. За да купите дозвола преку електронскиот систем ќе мора да имате ВАЖЕЧКА E-MAIL адреса на која ќе добиете потврда за уплата. Уплатата ќе може да се изврши со сите видови на платежни картички.

Останува обрвската и наредната година да поседувате ЛЕГИТИМАЦИЈА ЗА СПОРТСКИ РИБОЛОВ со платена годишна членарина.

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider