Големиот Маратон (91 км) е предизвик за секој искусен МТБ велосипедист. Не ги занемарувајте подготовките за учество. Проучете ја патеката, подгответе го велосипедот , темпирајте ја психофизичката кондиција.

Повеќе →

Logos Slider