[:mk] 

 

 

 

  • Јавен повик за собирање и откуп на други шумски плодови на територијата на НП Маврово

Јавниот повик превземете го ТУКА

Барањето за откуп на ДШП превземете го ТУКА

      •  ЈАВЕН ПОВИК за огревно дрво и техничка маса од Ела и Бука за тековната 2016 година

Документите можете да ги превземете на линковите подолу:

ЈАВЕН ПОВИК за Огревно дрво и Техничка дрвна маса од Ела и Бука за тековната  2016 година

БАРАЊЕ (техничка дрвна маса од Бука и Ела)

БАРАЊЕ (Огревно дрво за правни лица)

 [:]

[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]