Понуда за ски сезоната 2016

kalendar na nastani 2016-1“Галичка зимска авантура„

“Галичката зимска авантура„ во организација на агенцијата Мacedonia Еxperience,  стартува од 1 јануари 2016 година.

Ова е ретка и прекрасна можност за оние со авантуристички дух и оние кои се подготвени да доживеат едно поинакво зимско – планинско искуство, да го посетат Галичник во зимскиот период. Покрај можноста за топло и пријатно сместување во типична “Галичка куќа”,  како и уживање во препознатливите готварски специјалитети од Галичник и регионот, гостите ќе имаат можност за снежни обиколки на селото и околината.

Повеќе информации за овие активности побарајте на:

GALICNIK WINTER ADVENTURE


 


Logos Slider