Мавровски МТБ Маратон

2017-06-18 07:00 - 17:00
413, Mavrovo, Macedonia (FYROM)
Address: 413, Mavrovo, Macedonia (FYROM)

Големиот Маратон (91 км) е предизвик за секој искусен МТБ велосипедист. Не ги занемарувајте подготовките за учество. Проучете ја патеката, подгответе го велосипедот , темпирајте ја психофизичката кондиција.

Logos Slider