Прв ‘Ice Climbing &Drytooling’ Качувачки Собир -Маврово 2016

2016-02-20 - 2016-02-21 All day
Road to Strezimir, 1256, Macedonia (FYROM)
Address: Road to Strezimir, 1256, Macedonia (FYROM)

10274342_10156549135875078_4511230900387295923_n

КАЧУВАЊЕ МРАЗЕВИ ! DRYTOOLING! ТЕЛЕМАРК СКИЈАЊЕ! РЕВИЈАЛНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ! ДРУЖЕЊЕ! ГРЕЕНО ВИНО ! КАЧУВАЧКА ЗАБАВА ! ПА ШТО ПОВЕЌЕ ?! И СЕТО ОВА ЕДИНСТВЕНО ВО МАВРОВСКО -РЕКАНСКИОТ РЕГИОН 🙂 ЈИИИИИХАААА!!! 🙂

Повеќе инфо на https://www.facebook.com/events/1111212508897436/

 

Logos Slider