14ти Аматерски Хуманитарен велеслалом “Маврово 2016”

2016-02-25 - 2016-02-27 All day
413, Mavrovo, Macedonia (FYROM)
Address: Маврово, Македонија

veleslalom-mavrovo-2014-ta-79944

 

Повеќе информации за настанот како и можност за регистрација за учество на истиот може да добиете на следниот линк:

http://register.skimavrovo.com/register

 

 

Logos Slider