Mavrovo Maximum Adventure

2017-06-09 - 2017-06-11 All day
413, Mavrovo, Macedonia (FYROM)
Address: 413, Mavrovo, Macedonia (FYROM)

Mavrovo Maximum Adventure е авантуристички летен настан кој се одржува на падините на Скијачкиот центар во Маврово . Настанот ќе се одржи од 09 до 11 Jуни 2017 година, во Маврово. Овој настан е корпоративен каде во 2 дена над 50 компании аматерски се натпреваруваат во адреналински спортови и авантуристички игри.

Доколку сте заитнересирани и сакате да знаете повеќе околу условите за учество и пријавување, пишете ни на marketing@bistra.com или контактирајте не на 070 22 01 04.

Logos Slider