[:en]

 

Promotional videos for Macedonia and National Park Mavrovo

https://www.youtube.com/watch?v=wxvcPOV86Tg

 

https://www.youtube.com/watch?v=aC2NG91Ua1g

 

 

 

 [:mk]

Изјава на директорот Онер Јакупоски за телевизија Менада.

 

 

 

Промотивни видеа за Македонија и Националниот парк Маврово снимени со екипа на CNN

https://www.youtube.com/watch?v=wxvcPOV86Tg

 

https://www.youtube.com/watch?v=aC2NG91Ua1g

[:]

[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]