Управата на Јавната Установа Национален Парк Маврово – Маврови Анови применувајќи го доследно Законот за шуми  Сл.весник на РМ бр.64/09 и 160/14 и одредбите според Член 70 и 70 „а“ за јавна продажба на  дрвни сортименти оваа година на официјалната веб страна www.npmavrovo npmavrovo.org.mk, го објавува следниов  :

 

ЈАВЕН ПОВИК

 (за правни лица)

                  

                      Се повикуваат сите заинтересирани правни лица кои се заинтересирани  да учествуваат по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за Огревно дрво и Техничка дрвна маса од Ела и Бука за тековната  2016 година

Учесниците на Јавниот повик  може да се информираат преку наведената веб страна на паркот или евентуално и детално во  Управата на паркот.

Купувачите  може  да ги користат Барањата како прилог на Јавниот повик или може да аплицираат и во Управата на паркот кај лицето Алмедина Мехмеди.

Управата на паркот ќе изготви Договори по доставените барања, регулирајќи ги меѓусебните односи како продавач и купувачи.

Управата на паркот го задржува правото за распоред на купувачите по работни единици .

Краен рок за поднесување  на  Барање  е  30.04.2016  година.

Во продолжение може да ги прегледате и превземете сите потребни документи поврзани со јавниот повик.

 

Javen povik sreden 1

 

  • [download id=”3035″]

 

  • [download id=”3039″]

 

  • [download id=”3037″]

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider