Директорот на Ј.У.Н.П. Маврово г-дин Самир Ајдини заедно со вработени во паркот како и претставници на други институции и организации од земјава беа дел од студиска посета во Словенија. Главниот фокус на оваа посета беше мониторирање на рисот а за време на истата беа споделени значајни информации и искуства од сите учесници. Повеќе за целите […]

Повеќе →

Јавниот повик можете да го превземете ТУКА Барањето за буково огревно дрво и техничка дрвна маса од Бука и Ела можете да го превземете ТУКА Барањето за огревно дрво за физички лица можете да го превземете ТУКА

Повеќе →

18-19.10.2022г. Делегација на Регионалниот Парк “Шкоцјанске Јаме” од Р. Словенија предводена од директорот Стојан Шчука беше во дводневна работна посета на НП Маврово. Во рамките на оваа посета делегацијата имаше средба со директорот Самир Ајдини и дел од вработените во НП Маврово. Посетата беше искористена за потпишување на меморандум за соработка, а гостите имаа можност […]

Повеќе →

[download id=”5083″ template=”Образец- Барање”]   [download id=”5091″ template=”ПРИЈАВА-НПМ”] Почитувани, Поради проблеми со серверот често пати се јавува проблем при превземање на овој образец. Ве молиме да пробате со клик на десното копче и користење на опцијата – save link as. Доколку не успеете ве молиме да ни испратите маил со следните податоци за вас и […]

Повеќе →

Logos Slider