DCIM100GOPRO

Оваа година, во периодот од 22-24 Јули, во Маврово, за прв пат ќе се организира голем спортски и забавен настан од меѓународен карактер, кој опфаќа параглајдерство, велосипедизам и забава на отворено (Open Air Party). Маврово опен е поддржан од повеќе спонзори и институции помеѓу кои и ЈУНП Маврово кој во иднина ќе даде поголема поддршка […]

Повеќе →
am4

Американската амбасада во Скопје вчеравечер (30 јуни 2016 г.) организираше прием по повод Денот на независноста на САД, на кој присуствуваа личности од политичкиот и јавниот живот во Македонија. Пренесуваме дел од говорот на неговата екселенција, амбасадорот на САД во Република Македонија, Џес Л. Бејли, кој со посебен пиетет зборување за улогата на националните паркови […]

Повеќе →

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ- Tранспортни услуги со вклучен утовар на огревно буково дрво од работните единици на Н.П.Маврово до склад Управа-Маврови Анови Број на оглас:  04/2016       Оглас- Tранспортни услуги со вклучен утовар на огревно буково дрво од работните единици на Н.П.Маврово до склад Управа-Маврови Анови

Повеќе →

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Набавка на мобилни фискални апарати Број на оглас:  02/2016 Огласот е објавен на веб страницата на бирото за јавни набавки и истиот можете да го погледнете и превземете на следниот линк:   Оглас- Набавка на мобилни фискални апарати

Повеќе →

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Услуги од мобилна телефонија за 2016 и 2017 година Број на оглас:  08/2016 Огласот е објавен на веб страницата на бирото за јавни набавки и истиот можете да го погледнете и превземете на следниот линк:         оглас- услуги за мобилна телефонија

Повеќе →

Logos Slider