Свеченото отворање на овој нов сместувачкиот капацитет се одржана ден 06.10.2011г. Објектот се наоѓа во месноста Трница а во околината на истиот предвидено е да функционира и кампинг простор. Објектот е  именуван како Куќата на Паркот.  Изградбата на овој сместувачки капацитет е дел од  проектот “Заштита на животната средина, економски развој и промоција на одржлив еко […]

Повеќе →

Logos Slider