[:mk] Во Организација на Националниот парк Маврово, Општината Маврово и Ростуша и БАЈКСТОП Скопје потпомогнати од Хотелско-угостителските субјекти од регионот се одржа шестата по ред Манифестација „Маврово Тура 2014’. На програмата оваа година имаше возење на Голем и Мал Маратон (43км. и 93км.), Рекреативна велосипедска тура околу езеро, планинарски тури, а со купување на маичка […]

Повеќе →
[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]