[:mk] Дваесетина странски медиуми и туроператори кои деновиве од Кoсово и Албанија пристигнаа во Македонија, како дел од нивната регионална турнеја за запознавање со туристичките потенцијали на Западен Балкан, беа гости на Националниот Парк Маврово и посетија дел од најубавите туристички локации во овој регион. Лошите временски услови не ги спречија гостите да ги забележат […]

Повеќе →

[:mk] Маврови Анови ,01 септември 2014 ЈУНП “Маврово„, врз основа на Програмата за волотирање за 2014 година, објавува ЈАВЕН ПОВИК за ангажирање на волонтер во ЈУНП “Маврово„ Се повикуваат сите заинтересирани кандидати да се пријават на јавниот повик за ангажирање на 1 (едно) лице за извршување на волонтерска работа во ЈУНП “Маврово„, и тоа: 1. […]

Повеќе →
[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]