Директорот на Ј.У.Н.П. Маврово г-дин Самир Ајдини заедно со вработени во паркот како и претставници на други институции и организации од земјава беа дел од студиска посета во Словенија. Главниот фокус на оваа посета беше мониторирање на рисот а за време на истата беа споделени значајни информации и искуства од сите учесници. Повеќе за целите […]

Повеќе →

Logos Slider