[:mk] Oваа пролет, во рамките на проектот за заштита на балканскиот рис, Македонското еколошко друштво и Националниот парк Маврово започнаа со имплементација на третата интензивна сесија на фото-замки во рамките на паркот. Сесијата започна на 9 март и ќе трае точно 60 дена. По овој двомесечен период, паркот ќе се збогати со галерија на извонредни […]

Повеќе →
[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]