Во просториите на Информативниот туристички центар при Националниот парк Маврово се одржа промоција на она што е досега сработено во делот на уредување на планинарските и велосипедските патеки во овој национален парк. Оваа активност се изведува во рамки на проектот „Заштита на животната средина, економски развој и промоција на одржливиот еко- туризам во Националниот парк […]

Повеќе →

Logos Slider