[:mk] Продолжуваат состаноците во рамките на проектот „Заштита на животната средина, економски развој и промоција на одржлив еко-туризам во Националниот парк Маврово. На 17.06.2010 г. во просториите на Туристичкиот инфо центар се одржа средба помеѓу производителите на мед од Националниот парк Маврово и претставниците од УКОДЕП. На оваа средба од страна на УКОДЕП беше претставен […]

Повеќе →
[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]