[:mk] Новитети за поквалитетен планински туризам во Националниот Парк Маврово   Маврово (18.01.2016) – Националниот парк Маврово и Здружението на водичи во планина Апленд  Доживување потпишаа договор со кој ја продлабочија својата соработка за организирање и спроведување на планински тури на територијата на паркот. Со овој договор, покрај ексклузивното право за користење на детската патека […]

Повеќе →

[:mk]Почитувани, Снежната покривка на Маврово и ски терените е се поголема а тоа ни дава надеж дека конечно ќе имаме можност за уживање во сите убавини кои ги нуди регионот во текот на зимската сезона. За сите љубители на природата а најмногу за сите оние кои со нетрпение очекуваат да започне ски сезоната на Маврово, […]

Повеќе →

[:mk] ЈУНП Маврово ви ја честита новата година и ви посакува многу успех, здравје и среќа. Ве информираме дека прогнозите за периодот кој следува се позитивни и првиот снег го очекуваме на почетокот на следната работна недела. Сепак од страна на ски центарот  “Заре Лазарески„ пристигнуваат убави вести во кои тие не известуваат за нивна […]

Повеќе →
[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]