Во организација на Националниот парк „Маврово“, Општината Маврово и Ростуша и Холандската амбасада во Република Македонија, по четврти пат се одржа хуманитарната манифестеција Маврово тура 2012. Во подготовките и реализацијата на истата учествуваа и добар дел од хотелите во Маврово како и голем број на спонзори и помагатели. Покрај професионалните велосипедски трки на големиот и […]

Повеќе →

Logos Slider