ПРОГРАМА петок, 15-ти февруари 2013 година. Од 09:00 до 15:30 и од 18:00 до 22:00 часот издавање на ски карти за сите учесници на билетарницата од Скијачкиот Центар Маврово. Картите се издаваат лично, со име, презиме и фотографирање на самото место. Официјално отварање на трката во 22:00 часот во Ратрак Клубот. Забава со Јегер, ”Роки […]

Повеќе →

Од денес 11.02.2013 па се до 16.02.2013 ќе се гради “Снежниот град“ во Маврово- Бунец. Учество во оваа традиционална манифестација ќе земат ученици од неколку основни училишта од Македонија. Во рамките на манифестацијата ќе се одржат уште неколку интересни активности, како,“Снежна квизотека“,“Снежен крос“,“Снежно бинго“, “Најслатка бомбона“, “Бал под маски“ и “Избор на снежна убавица“. Настанот […]

Повеќе →

Logos Slider