Ве известуваме дека од 01.06.2022 година (среда) спортскиот риболов на Мавровско езеро е дозволен секој ден. Денови кои се дозволени за спортски риболов се: Мавровско Езеро Од 01.06.2022 до 31.10.2022 година риболовот ќе биде дозволен секој ден. За периодот од 01.10.2022 до 31.10.2022 спортскиот риболов на Мавровско Езеро ќе биде дозволен секој ден за сите […]

Повеќе →

Logos Slider