СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ   Во текот на вчерашниот ден 30.08.2023 година во утринските часови Управата на паркот – Службата за заштита на природата, доби дојава од страна на ренџерската служба задолжена за мониторинг и контрола на теренот, дека во атарот на селото Жировница на м.в. Жировничко Камче, оддалечено 500 – 600 метри до населеното место, […]

Повеќе →

Logos Slider