Во периодот од 25 до 27.11.2022 година делегација на Националниот парк Mаврово предводена од директорот Самир Ајдини на покана од фондацијата CMCC (Евро-медитерански центар за климатски промени) и DRONBASE а придружувани од меѓународниот експерт за одржлив развој Алберто Погорелц, присуствуваа на тридневна работилница во Лече Италија каде беа презентирани активностите на Ofidia 2 (оперативна платформа […]

Повеќе →

Logos Slider