Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Гостивар во соработка со Службата за Трансфузиона Медицина Гостивар на ден 23.02.2022 година (среда) организираа крводарителска акција. Акцијата ќе се спроведе во просториите на ЈП Национален Парк – Маврово во период од 09:00 до 14:00 часот. Општинската организација на Црвен крст Гостивар упатува Апел до сите […]

Повеќе →

Logos Slider