Манифестацијата искачување на врвот Голем Кораб од година во година добива се поголем број на учесници. Доказ за тоа е дека на 09.09.2012 година во подножјето на Кораб вриеше од луѓе, домашни гости, странци, професионални планинари, аматери, од најразлични возрасти, сите сакаа да бидат дел од оваа манифестација и да го доживеат најубавиот дел од […]

Повеќе →

Logos Slider