По повод прославата на 5-ти мај – Денот на општината Маврово и Ростуше, во посета на регионот пристигнаа гости од општината Борнова, Р. Турција. Покрај присуството на градоначалникот на општина Борнова, како дел од делегацијата беа и петнаесетина гости кои потекнуваат од овие региони. Во програмата за пречек на гостите, беа предвидени и остварени посети […]

Повеќе →

Logos Slider