Eкипа на CNN која деновиве го посети НП Маврово, ќе снима промотивен видео спот за Македонија, во кој ќе се прикажат и неколку секвенци од познати туристички локалитети на територијата на паркот. Тимот беше составен од неколку режисери, продуценти и актерска група а НП Маврово им овозможи непречено да ги посетат и снимаат сите локации предвидени […]

Повеќе →

Logos Slider