Денес во Маврово успешно стартуваше зимската туристичка сезона. Добрите временски услови, снегот и добро уредените ски стази беа причина ски центарот “Заре Лазаревски„ да го посетат повеќе од 1000 гости. Според вработените во скијачкиот центар, ова е добар старт на сезоната, а снегот кој падна изминатата недела дава надеж дека и оваа година ќе го […]

Повеќе →

Logos Slider