Ги известуваме спортските риболовци дека овој викенд 27.09, 28.09, 29.09 (петок, сабота и недела) ќе биде последен отворен за спортски риболов на река Радика и притоките. Забраната за спортски риболов на река Радика и притоките започнува од 01.10.2019 и ќе трае до 31.01.2020

Воедно ве известуваме дека спортскиот риболов останува отворен за Мавровско Езеро до 31.10.2019 година и важи секој ден. Забраната за спортски риболов на Мавровско Езеро започнува од 01.11.2019 и ќе трае до 31.01.2020

 

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider