[:en]This article is taken from: skimacedonia.mk

Text and Photography: Dimitar Popov 

Sneak peak of our beautiful frosty adventure on the 2016 Winter Solstice Day. This winter mountaineering tour was the last of our 2016 program. We count down to 2017 where we are looking forward to even more adventures in the Mavrovian nature!

https://www.youtube.com/watch?v=e1LVN2PFwf4[:mk]Статијата е превземена од: skimacedonia.mk

Текст и Фото: Димитар Попов

Убава ледена авантура за време на зимската краткодневница и почетокот на зимата, 21 декември.  Оваа зимска планинарска тура беше последна од нашиот програм за 2016та. Почнуваме да ја одбројуваме новата 2017 и веќе размислуваме за уште повеќе авантури низ мавровската природа!

 [:]

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

[jw_easy_logo slider_name="Logos Slider"]