Во најновиот IN-Flight магазин на АДРИА ЕРВЕЈЗ се најде приказна за Националните паркови во Македонија и Скопје како туристичка дестинација по предлог на тимот од АДРИА.

Националниот парк Маврово заедно со останатите паркови во Македонија преку проектот „Динарска Верига“ сериозно се наметнува како одлична туристичка дестинација, а доказ за тоа се одличните текстови во реномирани списанија како што е N-Flight магазинот на АДРИА ЕРВЕЈЗ кое има силно влијание врз клиентите при нивното избирање на туристичката дестинација.

Статијата за Националните паркови можете да ја погледнете [download id=”2321″]

za web

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider