ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ-Tранспортни услуги со вклучен утовар на огревно буково дрво од работните единици на Н.П.Маврово до склад Управа-Маврови Анови

 

[gview file=”http://npmavrovo.org.mk/wp-content/uploads/2016/04/020416-091117-85e4ef09-9e54-480f-976e-1b61640de9e7.pdf”]

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider