СНЕЖЕН ГРАД
На ден 25.02.2012 (сабота) во околината на детскиот рекреативен центар “Бунец“,  ќе се одржи традиционалната манифестација “СНЕЖЕН ГРАД“.
Припремите за организација на настанот кој оваа година се организира по 43ти пат, започнаа на 20.02.2012 а истиот традиционално го организираат Детскиот културен центар-“Карпош” од Скопје и Детскиот рекреативен центар Бунец од Маврово.
Во изгoтвувањето на снежните фигури, ќе бидат вклучени ученици од повеќе училишта од Р.Македонија.
Свеченото отворање е закажано за 25.02.-2012г. во 11, 00 часот.

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider