Потребни документи по објавен јавен повик во дневните медиуми Дневник и Lajm

Јавниот повик можете да го превземете на следниов линк:

Јавен повик за собирање и откуп за други шумски плодови

Документите потребни за јавниот повик можете да ги превземете на следниов линк:

Барање за договор за откуп за други шумски плодови

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider