Eкипа на CNN која деновиве го посети НП Маврово, ќе снима промотивен видео спот за Македонија, во кој ќе се прикажат и неколку секвенци од познати туристички локалитети на територијата на паркот. Тимот беше составен од неколку режисери, продуценти и актерска група а НП Маврово им овозможи непречено да ги посетат и снимаат сите локации предвидени според нивната програма. Според информациите кои ги добивме од гостите, прикажувањето на овој промотивен видео спот може да се очекува на почетокот на следната година, а истиот ќе биде прикажуван на CNN.

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider