Јавната установа Национален Парк “МАВРОВО” го објавува следниот оглас за доделување на договор за јавна набавка.

Ги повикуваме сите заинтересирани да го превземат и разгледаат огласот кој е приложен на следниот линк:

https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/4089215d-fdc8-41ce-8898-c389d71722d3/1

 

 

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider