Националниот парк Маврово продолжува со активности за промоција на туристичките капацитети што се на територијата на паркот. За таа цел е изработена виртуелна 360° тура во Информативниот туристички центар. Паркот во иднина ќе настојува вакви тури да направи на неколку позначајни локации и објекти со цел поголема достапност и подобра промоција што ќе придонесе за развој и унапредување на туризмот во Националниот парк Маврово.

Инфо Центарот во 360° можете да го погледнете подолу:

 

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider