Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Гостивар во соработка со Службата за Трансфузиона Медицина Гостивар на ден 23.02.2022 година (среда) организираа крводарителска акција.
Акцијата ќе се спроведе во просториите на ЈП Национален Парк – Маврово во период од 09:00 до 14:00 часот.
Општинската организација на Црвен крст Гостивар упатува Апел до сите хумани граѓани да даруваат од оваа драгоцена течности ,и со тоа помогнат за нормално функционирање на Здраствениот систем.

Logos Slider