Ски центарот Заре Лазаревски и оваа година нуди нови и подобрени услови за зимување. Нивните најнови понуди може да ги погледнете на приложените линкови.

 

mak

УЖИВАЈТЕ ВО СНЕЖНИТЕ АВАНТУРИ ЦЕЛА СКИ СЕЗОНА ЗА САМО 10.000 денари.

До 27.12.2015 ви нудиме можност да купите годишна Ски Карта за само 10.000 денари.

Вирмански, уплатата за При-пејд (промотивна) сезонска ски карта можете да ја извршите со следните податоци:

Ски Центар Заре Лазаревски С. Маврово

Жиро Сметка: 200000091616395
MK ДДВ: 4007001121480
Стопанска Банка А.Д. Гостивар

Цел на уплата: Годишна ски карта

Износ: 10.000,oo денари

По извршената уплата Ве молиме чувајте го вирманот за уплата со кој после 27,12,2015 или на денот на отварањето на ски сезоната ќе може да ја подигнете вашата годишна ски карта на самата билетара.

Ви благодариме на интересот,
Со почит.

Ски Центар Маврово
www.bistra.com
www.skimavrovo.com

https://www.facebook.com/SkiCentarMavrovo/videos/1691175704430532/

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider