Здружението за истражување, анализа, стандардизација и сертификација ИАСС Скопје по претходна анализа на компанијата за општествена одговорност, грижа за вработените, грижа за околината, филантропија, посветеност за напредок на општеството како и позитивен пристап во соработката со трети компании одлучии дека Ј.У. Национален парк „Маврово може да се стекне со “Сертификат за општествена одговорност IASS: RES.C 2022 2024”.

Јавната Установа Национален парк „Маврово“ се заблагодарува за доделениот сртификат и препораката за користење на нашите производи и услуги и се обврзува дека како и досега така и во иднина ќе ги потврди горенаведените критериуми со кои се добива соодветниот сертификат.

 

 

 

Logos Slider