Јавната Установа Национален парк „„Маврово“, на седницата на Управниот одбор одржана на 23.02.2015 година, донесе одлука за доделување финансиски средства во износ од 30 000 денари за настраданите во неодамешните поплави во загрозените подрачја во Република Македонија.

Водејќи се од принципот на хуманост и солидарност Националниот парк „Маврово“ како општествено-одговорна институција во рамките на своите можности секогаш ќе излегува во пресрет на сите загрозени граѓани во Македонија за што побезболно надминување на настанатата ситуација и враќање на животот во нормален тек.

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider