Се повикуваат сите заинтересирани физички лица да учествуваат по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за Огревно дрво за тековната 2019 година.

Учесниците на Јавниот повик може да се информираат на www.npmavrovo.org.mk или во управата на паркот.

Купувачите може да ги користат Барањата како прилог на Јавниот Повик или може да аплицираат и во управата на паркот кај лицето м-р Алмедина Мехмеди.

Управата на паркот ќе подготви Договори на доставените барања, регулирајќи ги меѓусебните односи како продавач и купувач.

Управата на паркот го задржува правото за распоред на купувачите по работни единици.

Рок за поднесување на барање е од 01 до 10 секој месец во тековната 2019 година

Јавниот повик можете да го превземете ТУКА

Барањето за Огревно Дрво за физички лица можете да го превземете ТУКА

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider