ЈАВЕН ПОВИК

(за правни лица)

               Се повикуваат сите заинтересирани правни лица да учествуваат по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за Огревно дрви и Техничка дрвна маса од Ела и Бука за тековната 2019 година.

Учесниците на Јавниот повик може да се информираат на www.npmavrovo.org.mk или во управата на паркот.

Купувачите може да ги користат Барањата како прилог на Јавниот Повик или може да аплицираат и во управата на паркот кај лицето м-р Алмедина Мехмеди.

Управата на паркот ќе подготви Договори на доставените барања, регулирајќи ги меѓусебните односи како продавач и купувач.

Управата на паркот го задржува правото за распоред на купувачите по работни единици.

Краен рок за поднесување на Барање е 31.05.2019 година

Јавниот повик можете да го превземете ТУКА

Барањето за Огревно Дрво за правни лица можете да го превземете ТУКА

Барањето за Техничка дрвна маса од Бука и Ела можете да го превземете ТУКА

 

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider