Почитувани,

Be известуваме дека Министерството за животна средина и просторно планирање согласно Законот за заштита на природата („Службен весник на РМ“ бр. 67/2004, 14/2006, 84/2007, 35/10, 47/11, 148/11, 59/12, 13/13, 163/13 и 41/14) изготви Предлог-Закон за прогласување на Маврово за заштитено подрачје во категоријата национален парк

За таа цел, Ве покануваме да присуствувате на Јавна расправа по предлог-законот, кoja ке се одржи на ден 04.03.2015 година (среда) со почеток во 11 00 часот во х. Макпетрол, Маврово

 

 

 

 

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider