ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ

Услуги од мобилна телефонија за 2016 и 2017 година

Број на оглас:  08/2016

Огласот е објавен на веб страницата на бирото за јавни набавки и истиот можете да го погледнете и превземете на следниот линк:

 

 

 

 

оглас- услуги за мобилна телефонија

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider