ЈУНП Маврово го објавува огласот за барање за прибирање на понуди за набавка на мобилни фискални апарати. Огласот може да го погледнете и превземете на веб страницата на електронскиот систем за јавни набавки и линкот подоле:

Оглас за барање за прибирање на понуди

Остави Коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можете да ги користите следниве HTML тагови и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logos Slider